• iskenderunmobilyam@gmail.com
  • 0536 883 1884
  • 2020-10-01
  • Admin

İskenderun Mobilya ile Dekorasyon Tasarımları

Son yıllarda özgün tasarımların ve kullanılan malzeme çeşitlerinin artması ile birlikte mobilya sektöründe büyük gelişmeler yaşandı. Modern iç mekan yenileme fikirleri, görülmemiş dekorasyon çalışmaları ile harmanlanarak; ev, ofis gibi mekanları dizayn anlamında en popüler haline getirmek mümkün oldu.

Ülkemizde de oldukça fazla gözlemlenen bu gelişimleri yakından takip eden firmamız İskenderun Mobilya, ihtiyaç duyulan iç mekanlara en modern ve en özgün mobilya malzemelerinin imalatını ve kurulum sonrası bakım onarım gibi işlemlerinde hizmet vermektedir. Kalite ve güven esaslı üretimleri gerçekleştirerek hem görsel açıdan hem sağlamlık gibi kriterleri içerinde barındıran tasarımları ile tercih ettiğiniz mekanlarda uzun yıllar güvenle kullanım sağlamaktadır. Alanında uzman kadrosu ile üretim aşamaları dikkatle takip edilerek ürünlerin en verimli şekilde kullanıcılara ulaşması sağlanır. Müşteri memnuniyeti esas alınarak gerçekleştirdiğimiz uygulamalarda deneyimli ve usta çalışanları ile yüksek el işçiliği gerektiren alanlarda özenli çalışma göstermektedir. Web sitemizde bulunun proje örneklerimizi inceleyerek değerlendirebilir, bizlerle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Ev, ofis gibi mutfak kullanımı gerektiren alanlarda zamanla kullanıma bağlı olarak yıpranan mutfak dolapları gibi ürünleri yeni dekorasyon fikirleri ile değişim yapılması kullanıcılar tarafından istenen bir durumdur. Dolap ahşaplarının aşınması, renk atması, dolap kulplarındaki eskime gibi istenmeyen durumlarda bütün olarak yapılan yenilemeler, mutfağa şık ve modern bir hava katmaktadır.
Dolapların en verimli kullanıma göre tasarlanması da önemlidir. Eski dolap tiplerinde genellikle ankastre fırın ve ocak için özel bölüm bulunmamaktadır. Bu sebeple evinde ankastre ürünler tercih eden kişilere bu tip dolaplar engel olmaktadır. Eski moda dolapların tüm bu dezavantajlarından kurtulmak firmamızın her ihtiyaca uygun özgün tasarımları ile mümkün olmaktadır. Fazla sayıda dolap tercih edilmesi de mutfaktaki kullanım alanlarını daraltırken mevcut büyüklüğü de engeller. Firmamızın mutfak alanına göre özenle tasarladığı İskenderun mutfak dolabı ürünleri ile farklı mutfak tiplerine uygun tasarımlar yapılmaktadır. Ofis alanlarınızda da firmanızın ihtiyaçlarını karşılayacak olan mutfak dolabı tasarımlarımız çalışanlara sunulacak yiyecek içecek hazırlık aşamalarının en verimli ve hızlı bir biçimde gerçekleşmesi için özenle tasarlanır. Küçük ya da büyük ölçekli mutfaklara göre uyumlu dekorasyonlar tercih edilir. Ayrıca son teknoloji kullanılarak imal edilmiş dolap kapakları silinebilir kaplamaları sayesinde kir tutmama ve iz bırakmama gibi özelliklere sahiptir. Bu sayede uzun yıllar boyu rahatça kullanım sağlayabilirsiniz.

Mutfak dolaplarında beklenen bir diğer husus ise görsellik ve şık dolap görünümleridir. Mutfağa katması istenen renk uyumunu sağlayan dolaplar son yıllarda sıkça tercih edilen beyazın asilliği ve diğer canlı renklerin kombinasyonu gibi farklı tasarımları sizler için üretmekteyiz. Birinci kalite ahşap kullanılarak imal ettiğimiz dolapların yıpranma ve darbelere karşı da dayanıklı olmasına önem vermekteyiz. Parlak veya mat gibi isteğe bağlı üretilen kaplama seçenekleri de kişilerin beğenisi ve isteğine göre şekillenir. Mutfakta kullanmak istediğiniz mutfak masası ve sandalyelere de uyum sağlayan dolap renklerini belirterek bütün olarak göze hoş gelen bir mutfak tasarlamanız da mümkündür. Sizler de İskenderun mobilya imalatı yapan firmamız ile mutfak yenilemek için karar verdiğinizde bizlerle iletişime geçebilir, özgün tasarım fikirleriyle baştan sonra modern bir mutfağa sahip olabilirsiniz.

Bebek odası ve genç odası tercihlerinde çocuğuna en konforlu ve en sağlam mobilyaları arayanların memnun kaldığı modeller yine firmamız tarafından imal edilmektedir. Çocukların sağlığı ve güvenliği için kullandıkları malzemelerin yapısı önemli olmaktadır. Kaliteli ahşaplar bu mobilyalarda öncelikli tercihtir. Hareketli ve oyun oynamayı seven çocuklar genellikle çocuk odalarında geçirdikleri zamanlarda dayanıklı eşyalar ile zarar görmeleri engellenir. Dolapların kullanış açısından verimli olması da kalabalık eşyaları düzenlemek için rahatlıkla kullanılabilir. Oyuncaklar ve yer kaplayan eşyalar için tasarlanan dolaplar oldukça kullanışlı olmaktadır. Sağlamlığın yanı sıra ebeveynlerin en şık ve en güzel ürünü çocukları için tercih ettikleri görülmektedir. Kız ya da erkek çocuklara göre de tasarlanabilen modellerimiz de bulunmaktadır. Dolap ya da yatak boyutu gibi mobilyalarda isteğe bağlı olarak özel ölçü üretimleri de yapılmaktadır. Firmamızın sizlere sunduğu çeşitli model ve renk seçenekleri ile çocuğunuz için özel olarak tasarlanmış mobilyaları bulabilirsiniz.

Ev ortamının iç mekan dekorasyonlarında mobilya tercihi görsel açıdan oldukça önemlidir. Evin eski ve modası geçmiş görünümünü tamamen değiştirebilen dekorasyon tasarımları ile misafirlerinize ve sevdiklerinizi çağırdığınız davetlerde göz alıcı eşyalar ile karşılamak ürünlerimiz ile mümkün olmaktadır. Duvara yapılan boya ya da kullanılan dekor malzemeleri ile uyum sağlayan mobilyalarımız her ev tipine uygun olarak üretilebilmektedir. Dekorasyonu tamamlayıcı aksesuarlar ile bir bütün oluşturarak görsel açıdan zengin bir ortam tasarlanmış olur. İskenderun mobilya ürünlerimiz ile alışılmış tasarımların dışına çıkarak aradığınız farklı ve modern mobilyaları tercih edebilirsiniz.

Yeni evlenen çiftlerin ve mobilyalarını yenilemek isteyen kişilerin alışveriş sırasında farklı özelliklere dikkat ettiği bir diğer ürün grubu ise yatak odası mobilyalarıdır. Gün içerisinde sıklıkla kullanılan yatak odası dolapları, sürgülü ve kapaklı olmak üzere üretilmektedir. Her türlü ölçüye ve yatak odasına tipine göre imal edilen ürünlerimizde mutfak dolabında olduğu gibi birinci kalite ahşap malzemesi kullanılmaktadır. Dolap büyüklükleri tercihe göre boydan boya ya da standart ölçülerde imal edilebilir. Duvara boydan boya tasarlanan dolaplarda daha fazla depolama alanı evde fazlalık olan malzemelerin depolanması için de kullanılabilir. Sürgülü dolaplarda zamanla kullanıma bağlı olarak sürgünün bozulması gibi durumların yaşanmaması için titizlikle tasarlanan ürünlerimiz, iç tasarım açısından da verimli kullanım imkanı sağlamaktadır. Dolap içinde özelleştirilen tasarım ile çiftlerin ortak kullanımına uyum sağlayacak alanlar oluşturulur. Uzun askılık bölmeleri, dolap içi çekmece seçenekleri gibi farklı depolama alanları tasarlanabilir. Yatak odasında kullanılan diğer mobilyalarda da bütün olarak renk ve model uyumuna özen gösterilir. Son yıllarda sıklıkla tercih edilen modern tasarımların yanı sıra geçmişten günümüze popülerliğini koruyan avangard tasarımlar da halen tercih edilmektedir. Yatak başlıkları üzerinde modern tasarım görüntüsü veren chester detaylar görünürken, avangard modellerde daha çok altın işlemeler ve geleneksel desenler bulunmaktadır. Komodin ve makyaj masası gibi mobilyalar da sağlamlığı ve kaliteli üretilmiş olması ile uzun yıllar kullanım garantisi verir. Ekonomik açıdan da sizlere büyük avantajlar sağlayan İskenderun Mobilya tercih ettiğinizde, yıllar geçse de sağlamlığını koruyarak sık sık mobilya değiştirmenize gerek kalmadan kullanım sağlar.

Mobilya üretim aşamalarında gerekli titizliği ve özeni gösteren firmamız kurulum sonrasında da bakım ve onarım hizmetini yürütmektedir. Ürünün darbe görmesi ya da kullanıma bağlı olarak zamanla tamir gerektiren durumlarda İskenderun mobilya tamiri işlemleri ile mobilyanızı satın aldıktan sonra da bakımlarını yaptırmanız mümkün olmaktadır. Mutfak dolapları gibi sık kullanılan alanlarda daha çok ihtiyaç duyulan bakım onarım işlemleri firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Firmamızın imal etmiş olduğu ürünler ve daha fazlası hakkında fikir alarak yenilemek istediğiniz alanın detaylarına karar verebilirsiniz. Web sitemizde bulunan projelerimizi görerek ihtiyaç duyduğunuz dekorasyon için bilgi alabilir, tasarım aşamasında isteklerinizi belirterek size en uygun mobilya tasarımını gerçekleştirebilirsiniz. 

Bunu Paylaş