• iskenderunmobilyam@gmail.com
  • 0536 883 1884
  • 2020-10-01
  • Admin

İskenderun Mobilya imalat Merkezi 

iskenderunmobilya.com

Mobilya sektörü son yıllarda hızlı gelişim gösteren iş sahalarında biri olmuştur. Yeni ev kurmak isteyen ve eski yerine yeni kullanım eşyaları ile hayatlarını sürdürmek isteyen ailelerin bunda önemli rol oynadığını belirtebiliriz. Özellikle yaz aylarının beraberinde getirmiş olduğu alışveriş sirkülasyonu ile tüketim harcamaları da bir hayli artmaktadır. İskenderun mobilya da onlarca model arasından beğendiğiniz marka mobilya ürününe sahip olmanız mümkün. Zira yıllarca vermiş olduğu hizmet ile müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiş firma, hiçbir müşterine mağduriyet yaşatmamak için oldukça çaba göstermektedir. Satış potansiyeli tüm Türkiye sınırlarında faaliyet gösteren firma, onlarca kategori de binlerce ürünü müşteri kitlesi ile buluşturmaya devam ediyor. Eski koltuk takımlarınız, yataklarını ve çalışma odalarınızı sizden alarak bunu yenisi ile değişim imkanı da sunan firma, en güncel ve kaliteli tasarımlarla üretilmiş kaliteli malzeme ile donatılan ürün kataloglarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Yükselen ev satışlarıyla birlikte, yeni eve taşınan kişilerin aldıkları evler ister eski olsun ister yeni olsun tadilat ve yeni eşya ihtiyaçları sürekli devam etmektedir. Firmalar bu süreçte kendi içlerinde hazırlamış oldukları kampanyalar ile müşterileri çekerek hem maddi hem de manevi kazanım çabasına düşmektedir. Bu esnada kaliteli ürün satışı ve müşteri memnuniyetini 2.plana atan firmalar ileride büyük müşteri kayıplarına da mahkum olur duruma gelmektedir. Bunlardan tamamıyla arınmış şekilde fırsatçılık zihniyeti ile düşünmeyen İskenderun mobilya sizlerin yüzlerini güldürebilmek için çalışmaya devam ediyor. Uzman ekip arkadaşlarımız ile kapıda karşılama çalışanımızdan evlerinize kuruluma gelen teknik destek personelimize kadar güler yüzlü ve samimi yapısı ile siz değerli müşterilerimizin daima hizmetinizdedir. İskenderun mutfak dolabı yenilemek isteyenlerin yıllardır en çok tercih ettiği kuruluşlardan olan firmamızda en şık ve modern mutfak dolabı tasarım ürünleri bulabilir, kendi evlerinize uygulatabilirsiniz.

Mobilya imalatı yapan yerler her ilin belirli bölgelerinde toplanmış ve satışlarını burada yürütmeye devam etmektedirler. İskenderun mobilya imalatı firmalarını bulabileceğiniz yerlerde İskenderun bölgesinin mobilya işlerinin yürütüldüğü bölgede yer almaktadır. Uygun fiyatlı mobilya tadilatı ve sıfır üretim isteklerini buralardan temin edip ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Yeni tasarımına başlangıç yaptığınız evlerinizin olmazsa olmazlardan biri ev eşyalarıdır. Güzel iç mekân tasarımına sahip bir evin en önemli eksiği hiç şüphesiz ev eşyalarıdır. Öncelikle iç tasarım dizaynı yaptırırken hayalini kurduğunuz ev eşyalarına uygun canlı renkleri seçmeye özen göstermelisiniz. Yapılan en büyük hatalardan biri olan eşya renklerine uygun duvar rengi veya parke seçimi, ileri zamanda almak istediğiniz eşyalar ile aynı olduğunda tüm tasarımın olumsuz etkilenmesine engel olamayabilirsiniz. Zira eşyalarınızı öncelikle belirlemeniz ve buna ek tamamlayıcı renkleri ev tasarımınıza uygulatmanız ev tasarımınızı daha şık hale getirmeye yardımcı olacaktır. Kapılar ve duvarlarınız için kaliteli malzeme kullanımı ve bu malzemelerin yapısal olarak PVC gibi malzemeler ile kullanımı daha uzun ömürlülük ve dayanıklılık açısından oldukça önemlidir. Tasarıma ek olarak yapılan tasarımda dayanıklılık o malzemenin sizlere uzun yıllar hizmet etmesini ve tekrar tekrar uğraşmamak adına önemli rol oynamaktadır. Yeni ev tasarımlarınıza eski eşyalarınızı tadilat ettirerek kullanmak isterseniz, İskenderun mobilya tamiri firmasından destek alarak eşyalarınızı ilk günkü şıklığına dönüştürebilirsiniz.

                Mobilya seçiminde kararsız kalanlara özel, firmamız bünyesinde sizler için hazırlanmış yüzlerce model arasından dilediğiniz yatak odası takımları, oturma grupları, genç odaları, çalışma odası takımları, yemek odası takımları, tv üniteleri ile kendi zevkinize uygun model tasarımlarını bir araya getirerek evlerinize uygulamanız mümkün. Bunlar arasında tüm seçtiklerinizin tek model olma tercihini de sizlere sunuyor ve evinizin tüm eşyalarının aynı tasarıma sahip olmasını sağlayabiliyoruz. Buna ek olarak beğendiğiniz tüm modeller arasında renk seçeneklerinde ve kumaş, malzeme kalitesi gibi özelliklerde değişikliğe gitme durumumuz da söz konusu olmaktadır.

                Hazır olarak sunulmuş tüm modeller firma garantisi ile tüketiciye buluşturulan, en çok tercih edilenler arasından derlenerek hazırlanan modeller olarak göze çarpmaktadır. Sizde gözünüz kapalı bu modellerden birini tercih edebilir veya mağazamız bünyesinde canlı demosunu görerek karar verebilirsiniz. Yıllarca kullandığınız mutfak dolabınızı değiştirmek mi istiyorsunuz? Tam da bu nokta da keşif ekiplerimizi tarafınıza gönderip, ücretsiz mutfak dolabı keşfinden sizleri faydalandırıyoruz. İstediğiniz daha doğrusu hayalini kurduğunuz mutfak ve mutfak dolabı tasarımının tüm bilgilerini sizlerden toplayarak aldığımız ölçüler ve malzeme modeli neticesinde çalışmalara hızlı bir şekilde başlıyoruz. Aldığımız veya anlaştığımız işlerde hızlılık ve iletişim içerisinde çalışma bizim için dikkat edilmesi gereken önemli hususların başında gelmektedir. Zira iş anlaşması yaptığımız müşterilerimizin anlaşma sonrasında oluşabilecek isteklerine hızlı çözümleri iş tamamlanmadan getirmek bizim için çok önemlidir. Sonrasında değişikliği ücret farkıyla olan veya mümkün olmayan durumların önüne bu sayede geçme imkânı da yakalamaktayız. Ev kullanıcılarının tam olarak ne istediği uzman teknik ekip arkadaşlarımız tarafından harfiyen not alınarak eksiksiz olarak yerine getirilmeye gayret edilmektedir. Zira bizden kaynaklı eksiklikler veya olumsuzlukları üzerimize alarak telafisini hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz.

                Son olarak piyasa da döviz kurlarını, dış ülkelerde meydana gelen savaşları veya diğer olumsuz para artışlarını bahane ederek ürün fiyatlarını azami yükseltide tutan firmalardan uzak durmanız konusunda sizleri uyarmak isteriz. Firmamız kesinlikle bu tür durumları bahane sebebi görmemekle birlikte, yıllarca çalıştığı müşterileri için aynı fiyat anlayışını benimseyerek artış veya indirimlere gitmektedir. Olması gereken kar payları ile ürünleri müşterilerimizle buluşturup, müşterilerine kesinlikle geçici bir gözle görüp satış yapmaktan kaçınmaktadır. Bölge genelinde çalıştığımız kişi veya kuruluşlara bakıldığında yıllardır süre gelen bir ticaretimiz olduğu tüm esnaf tarafından bilinmektedir. Firmamızın en büyük tercih edilme sebeplerinden biri de kalıcı şekilde yapılan ticaret anlaşmaları olduğu aşikardır. Ev mobilya tasarımlarından bahsederken, bunun yanı sıra ofis veya işletmeleriniz içinde tüm iç mekan tasarımları ve büro eşyalarından, ofis koltuklarına kadar birçok üründe sıfırdan imalat veya tadilat hizmetini de müşterilerimize uygun fiyat garantisi ile sunmaktayız. Sizde İşletmelerinize özel bir tür yenilik içerisinde iseniz ve iç mekân tasarımı için görüşmek isterseniz web sitemizin iletişim kanalları üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ofis ve çalışma alanlarınızın ne tür kitlelere hitap ettiğinin keşif ve analizi yapılarak, firma rengi, bayrağı, simgesi, logo ve benzeri durumlara uygun bir şekilde tasarımlar gerçekleştirilmektedir. Sizi ve firmanızı yansıtan tasarımlar her zaman şirketinizi diğer rakip firmalardan bir adım öne çıkartan önemli unsurların başında gelmektedir. Firmaların yaptığı en büyük hatalardan biri müşterilerine verdikleri ilk izlenime önem vermemeleridir. Zira bir müşteri firma veya şirket ile çalışmak için geldiğinde ilk dikkat ettiği kalite ve detaylar olmaktadır. Bunların iyi anlamda çalışılmış olması ve tasarlanmış olması sizi ziyarete gelen misafirleriniz için büyük önem arz etmektedir. Sizde kaliteli bir çalışma arayışı içerisindeyseniz, hemen internet sitemiz üzerinden bizlerle iletişim kanallarımız üzerinden danışmanlarımız vasıtasıyla irtibat kurup, isteklerinizi veya önerilerinizi dile getirebilirsiniz. Güvenilir çalışma, uygun fiyat garantisi, hızlı teslimat, ürün garantisi, kaliteli malzeme kullanımı ve cazip ödeme koşulları için bizlerle irtibat kurmaktan çekinmeyin.

 

Bunu Paylaş