• iskenderunmobilyam@gmail.com
  • 0536 883 1884
  • 2020-10-01
  • Admin


Kaliteli mobilya tasarımı isteyenlerin tercih ettiği mobilya şirketlerinin başında gelen firmamızda siz değerli müşterilerimize verdiğimiz hizmet uzun yıllardır sürmektedir. Özverili mobilya imalatı çalışmalarımız ile İskenderun mobilya mağazaları arasında ilk sırada yerini almamız müşterilerimize sunduğumuz özel mobilya tasarımı çalışmalarımızın sonucu olarak belirtilebilir. Zira malzeme kalitemizde ve fiyat politikamızda kesinlikle tek taraflı olmadan düşünen vizyon ile hareket etmekteyiz. Mobilya en büyük tüketim ihtiyaçlarından biri olmakla birlikte, eskiyebilir olması ve gün geçtikte kullanıma bağlı yıpranabilirlik özelliği ile iyi bir tadilata ve bakıma her zaman ihtiyaç duyabilir. Pandemi döneminde evlerinde yoğun şekilde vakit geçiren ailelerin ihtiyaçları da git gide artar hale gelmiştir. Çalışan kesime nazaran daha fazla evin kullanım alanlarını kullanma gereksinimi duyan aile bireylerinin, evlerinde her alanın özenli olmasına çok dikkat ederler. Bu alanlardan biri de hiç şüphesiz mutfaklar. Sürekli kullanılan alanların başında gelen mutfaklarda günün çoğu vaktini geçiren ev hanımları için kullanım kolaylığı oldukça önemli bir etkidir. Mutfak eşyalarının düzenli olması ve tamamını içerisinde barındırması ev hanımları için eve ait en önemli detaylardan biridir. İskenderun mutfak dolabı çalışması yapan firmamız siz değerli emektar ev hanımlarına zevklerinize uygun en kullanışlı ve modern mutfak dolabı modelini istediğiniz renk ve ölçülerde tasarlayarak sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Mutfak dolabı malzeme yapısıyla sağlamlığı önemli bir faktördür. Çünkü sürekli su ve nemli hava ile temas durumuna maruz kalabilen bu dolaplarda kullanılan malzeme yapısının sağlam olması hem uzun yıllar kullanışlı olması açısından hem de temizliğinin rahat yapılabilmesi için kir tutmayan yapıda olması açısından önemli rol oynamaktadır. Gelişi güzel tasarlanan ve basit malzemelerden yapılan mutfak dolapları zamanla kullanıma bağlı olarak aşınarak siz aile bireylerinin bütçesinde ekstra masraflı durumlara yol açabilmektedir. Buna mahal vermemek adına işinde öncü çalışmalarda bulunan İskenderun mobilya imalatı firmamızdan mutfak ürünlerimiz ile ilgili detaylı malzeme ve fiyat bilgisi almaktan çekinmeyiniz. Uzman keşif ekiplerimiz ile sizi adreslerinizde ziyaret ediyor, ücretsiz olarak ev keşifleriniz sağlanıyor ve biran önce çalışmalara başlıyoruz. İskenderun bölgesinde güvenebileceğiniz ve binlerce müşterisinin referans olarak gösterebileceği mobilya firması bulmanız oldukça zordur. Bunlardan en istisnası olan işletmemizde sizlerin istekleri doğrultusunda birçok mobilya ürününü belirtilen süre zarfında hızlı bir şekilde hazırlamaktayız. Evlerinizin veya ofislerinizin tüm mobilya siparişlerini uzman teknik ekibimiz aracılığı ile hızlı bir şekilde planlayıp işe koyuluyoruz. Yapılan işlemlerde baştan sonra denetleme üzerine görevli arkadaşlarımız tarafından kontrol edilerek hata payını sıfıra kadar indiriyoruz. Firma kaynaklı herhangi bir olumsuz durumu müşterilerimize yansıtmamak adına gecesini gündüzüne katan ekip arkadaşlarımız ile oldukça özverili şekilde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İskenderun mobilya tamiri için firma arayışında olanlara bir önerimiz olacak. İlk evlendiğinizde aldığınız eşyalarınız yılların getirmiş olduğu kullanım çokluğu ile yıpranmaya başladıysa bunları ilk canlılığına döndürmekte bizim işimiz. İskenderun ve çevre ilçelerde bu işi yapan firma sayısı oldukça azdır. Bunlar arasında hem yoğunlukla mücadele edip, hem de işini sağlam bir şekilde gerçekleştirmeye devam eden firmamızda onlarca kategoride eviniz ile ilgili hemen hemen tüm eşyaların tadilatları tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Yüksek fiyatlara almış olduğunuz mobilyalarınızı eskimesinden dolayı atmak veya başkasına verip yenisini almak yerine sizi maddi olarak daha rahat şekilde bu süreci atlatmanız için yeniliğe teşvik ederek bütçenizin cebinde kalmasını sağlayabiliriz.

Evlerinizin giriş kısmı size de boş mu geliyor? Cevabınız evet ise biz hemen bir çalışma planlayarak size boş görünen o alanı kiler ve ayakkabı dolabı gibi tasarımlar ile değerlendirelim. Zira bir evin olmazsa olmazlarından olan kiler dolapları birçok eşyanızı içerisinde barındırması ve sizin için adeta kurtarıcı olması özelliği ile ev hanımları tarafından ihtiyacı ve eksikliği oldukça hissedilen durumlardan biridir. Ayakkabı dolabı ve kiler dolabının ortak özelliklerinden biri aynı alana kurulabilir olmasıdır. Sizde evleriniz için bu tür bir dolap tasarımına ihtiyaç duyuyorsanız bizimle irtibat kurup bir an önce çalışmalara başlamamızı sağlayabilirsiniz. Uzman keşif ekiplerimizin sizlerin karar veremediği noktalarda size hem ne tür bir dolap yapılması gerekliliği konusunda bilgi aktarabilir, hem de isteklerinizi bir projeye dökerek nasıl yapılabileceği konusunda sizlere açıklayıcı tüm bilgileri harfiyen sunabilirler. Bunun için çekinmeden bizimle internet sitemiz üzerinden irtibat kurarak müşteri danışmanımıza ne tür bir çalışma istediğinizi detaylı olarak aktarıp ücretsiz görüşme imkânından faydalanmanız yeterlidir.

Yeni evlenen çiftlerimiz için özel olarak hazırlanmış yatak odası tasarımlarını sizler için büyük çalışmalar sonucunda özenle hazırlanmış kataloglarımız arasından inceleyerek kendinize ve zevklerinize uygun modeller arasından seçim yapabilir, hazır ürünler arasından seçiminizi yaparak aynı gün ürünlere sahip olma avantajından faydalanabilirsiniz. Evli çiftlerimizin evlenmeden önce bizi ziyaret etmeye geldiklerinde ürünlerini ne zaman teslim alacaklarını bize iletmeleri durumunda uygun vakit planlanarak teslimat ona göre gerçekleştirilmektedir. Firmamızdan satın almış olduğunuz ürünlerin teslimatlarında ve ürün kurulumlarında sizleri teknik ekibimizin yetkililer baştan sonra iletişim anlamında yalnız bırakmamakta ve tüm işlemlerin sonuna kadar yanınızda durmaktadır.

İnternet üzerinden ürün kataloglarını ziyaret ederek ürün tercihinde bulunmak isteyenlerin korkulu rüyalarından biri olan firma güvensizliğini kurumumuzda görmeniz imkânsızdır. Zira gerek Avrupa gerek se Türkiye standartlarının tamamını sertifikalı olarak kuruluşumuz bünyesinde barındırmakta olup, tüm belgeleri ve yetki evrakları eksiksiz olarak faaliyet sürdürmektedir. İnternet sitemiz üzerinden gönül rahatlığı ile SSL sertifikalarının da getirmiş olduğu güvence kapsamında alışverişlerinize hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli kampanya veya fırsat ürünlerini inceleyerek dışarıdan başka firmadan çok yüksek rakamlarda almış olduğunuz fiyatlardan daha uygun bir şekilde satın alabileceğiniz ürünleri birebir sitemizde bulabilir ve alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eskiyen mobilyalarınız için ise yanımıza kadar gelmeden web mobil iletişim kanalları üzerinden veya masaüstü bilgisayarlarınızı kullanarak internet sitemiz üzerinden bizlere mobilya tadilatı için gerekli ürünlerin fotoğraf veya videolarını göndererek bizlerden fiyat veya fikir talebinde ücretsiz olarak bulunabilirsiniz. Talep edilen fiyatta anlaşma sağlandığı taktir de sizlerle kısa süre içerisinde müşteri temsilci ekibimiz tarafından irtibat kurulur ve keşif ekibimiz adreslerinize yönlendirilir. Keşif ekiplerimiz sizlere önünde seyreden günlerden herhangi birini belirleyerek tarih için randevulaşıp anlaşarak keşif işlemini başlatmaktadırlar.

Eski mobilyalarınızın çalışmalar sonucunda değişimine gözlerinizle inanamayacak ve ilk günkü aşkla mobilya eşyalarınızı yeniden seveceksiniz. Hem kalitesinden hem de rahatlığından ötürü kıyamadığınız mobilya takımlarından böylelikle vazgeçmemiş olacaksınız. Zira mantıklı düşünüldüğünde yeni basit ve dandik malzemeden üretilmiş mobilyaları tercih etmek yerine yıllarca kullandığınız kaliteli malzemeden üretilmiş mobilyalarınızı onarmak daha mantıklı gelmektedir. Hem o anları yeniden canlandırabilir, hem de yeni renk uyumuna alışmak zorunda kalmazsınız. Yazımızın sonunda sizlere hatırlatma yapacak olursak, kesinlikle firma seçiminde sonrasında size tamir bakım ve onarımında güvence verebilecek ve birçok referans ile çalışmış firmaları tercih etmeniz bir tavsiye niteliğinde olacaktır. Tüketici veya firma kaynaklı oluşabilecek hatalara oldukça meyilli olması sebebiyle mobilya ürünlerinin çabuk yıpranmasından doğacak zararlar kesin olarak müşteriden karşılanmaması gerekliliğini savunmaktayız.

Bunu Paylaş